2021-10-30 07:49:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió: Ma túlléphetsz a saját árnyékodon. A kitartásod irigylésre méltó

Napi horoszkóp október 30-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ma egészen nyugodt napra számíthatsz. Talán túlságosan is. Ha eddig valaki társasága kellemetlenül, idegesítően hatott rád, most azon kaphatja magát, hogy az illető mégiscsak hiányzik. Az összetartozás nem mindig boldogságot jelent.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Szokatlanul igényes vagy, de elsősorban saját magaddal szemben kell gyakorolnod az elvárásaidat. Ne lepődj meg azon, ha mások nem annyira értékelik a kritikáidat. Ha azonban elenged ezeket, a többiek szinte rajongani fognak érted. 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Sok fontos és a későbbiekben jelentőssé váló találkozásra számíthatsz a napokban. Nézz mindig az emberek szemébe, akikkel beszélsz, találkozol, mert a mélységet így érintheted meg a szívükben. A segítség onnan jön, ahonnan nem is reméled.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Talán valami rafinált terven töröd a fejedet, csak még önmagadnak sem mered bevallani. Csak arra ügyelj, hogy amit tervezel, ne legyen ártalmára senkinek. Haszontalan dolgokra meg végképp ne pazarold az időt: sem a magadét, sem a másokét.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Akad valaki a rokonságodban, akivel nem vagy jóban, ma mégis összehoz titeket a sors. Meg kellene újítani a kapcsolatot. A megújulás egyben felejtés és megbocsátás is. A mai nap erre különösen alkalmas.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Néha annyira túlpörgeted magad, hogy képtelen vagy a pihenésre, lazításra, még ma is a munkád miatt izgatod magad. Próbálj egy kicsit végre elfeledkezni a terhekről. Hamarosan új fejezet kezdődik az életedben, ráérsz majd akkor rágódni a hogyanon. Ma engedd el magad és a gondokat!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma ráébredsz, hogy a partnered mennyire fontos is neked. Ezért mindent meg is teszel azért, hogy a kedvében járj. Szerencsére ma olyan ötlettel áll elő, amivel valóban belopod magát a párod szívébe.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma túlléphetsz a saját árnyékodon. A kitartásod irigylésre méltó. Az elhatározásod még inkább. A kedvesed igazán hálás lehet neked és a sorsának, hogy maga mellett tudhat téged. Persze te is hálás vagy neki, és a szereteted határtalan.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kerüld el ma a stresszes helyzeteket! A hétvége igazán a pihenésre való, az ebéd utáni kávénál ne a számlákról és a tartozásokról beszélgessetek. A végén még gyomorfekélyt kaptok. Tanuljatok meg újra cseverészni!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Jól teszed, ha végiggondolod az elmúlt időszak történéseit. Némely dolgokat sötéten látsz ugyan, de, ha összességében nézed az életutadat, akkor látnod kell, hogy jó irányt vett a sorsod. Hajrá, csak így tovább!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Vigyél egy kis színt a kapcsolatodba! Az utóbbi időben túlságosan rutinszerűvé vált az életed, de ennek nem csak másokban keresheted az okát. Az anyagi nehézség sem ok arra, hogy folyton csak dolgozz. Legyél találékony!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Végre ma sikerül lezárnod egy furcsa históriát. Talán egy furcsa viszony, vagy egy félresikerült barátság végére tehetsz pontot. Nagy mestere vagy annak, hogy győztes félként kerülhess ki a kalamajkából. Ám, amilyen jó lélek vagy, nem fogod ezt éreztetni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: